Anti muggen tips voor outdoor

30 mei 2017

Het is zomer, dan wil je veel tijd buiten doorbrengen. Je wilt lekker in de zon zitten en genieten van het weer, maar dit wordt vreselijk verstoord wanneer er muggen in de buurt zijn. Muggen gaan vervelend om je heen zoemen en met een beetje pech zit je de volgende dag onder de muggenbulten, dit wil je het liefst voorkomen. Hiervoor heb jij anti muggen tips nodig, en deze hebben we voor jou verzameld.

DEET opspuiten

DEET, we kennen het allemaal wel, en het hoort bij de aloude anti muggen tips waar veel van ons altijd weer op terugvallen. Dit is redelijk logisch want DEET werkt altijd en overal. Wanneer je naar buiten gaat is het een goed idee om flink wat DEET op te spuiten zodat je de komende uren niet door muggen lastig zal worden gevallen.

Een anti muggenlamp voor buiten

Ook buiten kan een anti muggenlamp het ideale middel tegen de muggen zijn. Je kunt deze anti muggenlamp voor buiten in je tuin zetten of meenemen naar de camping of je favoriete visstekje. Sommige muggenlampen zijn er speciaal voor gemaakt om ook buiten gebruikt te worden en ruimen dus alle muggen op waar jij last van hebt. Zo heb je dus ook geen last meer van het gezoem, aangezien alle muggen op de Uv-licht uit deze lamp afkomen en er recht invliegen.

Ga in de zon en in de wind zitten

Muggen houden niet zo van de zon en de wind, zij zitten dus ook het meest uit de wind en in de schaduw. Wanneer jij hier ook gaat zitten loop je de kans om door muggen verveeld te worden, deze kans is al een stuk kleiner wanneer je in de zon en de wind zit. Vergeet alleen niet om een goede zonnebrand op te smeren, anders ben je de volgende dag verbrand en dat is misschien nog wel ergen dan muggenbulten.

Steek een mooi vuurtje

Een van deze anti muggen tips is er eentje die je misschien niet verwacht, maar muggen blijven altijd uit de buurt van open vuur. Het aanmaken van een kampvuur in jouw vuurkorf is dus nog helemaal niet zo’n slecht idee. Niet alleen houd je hiermee de muggen weg, het is ook nog eens ontzettend gezellig. Pak de marshmallows er maar bij en je kunt zo de hele avond buiten zitten. Bovendien sta je de volgende ochtend op zonder jeuk.

Met deze anti muggen tips moet het ook voor jou geen probleem zijn om deze zomer gewoon buiten te zitten zonder verveeld te worden door al die muggen. Het is aan jou welke methode je het liefst wilt proberen, je zou er zelfs meerdere tegelijkertijd kunnen gebruiken om de effectiviteit nog meer op te schroeven. Al zou ik het afraden om een vuurtje aan te maken wanneer je in de volle wind zit. Maar met DEET opgesmeerd rond het kampvuur gaan zitten werkt prima en verzekerd je van een huid zonder muggenbulten.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>