De oplossing voor lange haren

20 maart 2017

Hairextensions worden de laatste jaren door steeds meer vrouwen gebruikt. Veel vrouwen hebben de vele voordelen ontdekt van deze extensions. Ten eerste hoeven ze niet hun haar flink te laten groeien en onderhouden en ten tweede kunnen ze op deze manier hun haren nog mooier maken. Veel vrouwen willen vaak graag een grotere bos haar en ook dat is mogelijk met behulp van extensions.

Soorten extensions

Er zijn verschillende soorten extensions, maar de meeste gewilde op het internet op het moment zijn Remy extensions. Dit zijn extensions die gemaakt zijn van menselijk haar. Dit haar is gedoneerd door vrijwilligers die het haar vaak hebben afgeknipt in een staart. Het grote voordeel hiervan is dat het haar minder gaat klitten doordat de haarschubben allemaal dezelfde kant op staan. Een andere manier om ervoor te zorgen dat haren minder klitten is door deze in een zuurbedje te leggen. De haarschubben worden dan als ware verwijderd, waardoor het haar ook een stuk zachter wordt.

Bevestigen van hairextensions

Als je hairextensions wilt kopen is het ook niet onbelangrijk om te kijken naar het bevestigingssysteem dat gewenst is. Er zijn namelijk verschillende manieren om het haar te bevestigen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de haren in te laten vlechten, via ringetjes te laten vastmaken of door clip in extensions. Dit zijn een soort extensions die voorzien zijn van een soort speld om de haren te bevestigen. Een webwinkel die Remy clip in extensions verkoopt is de webwinkel oxyextensions. Mocht je willen profiteren van alle voordelen die deze hairextensions te bieden hebben, bezoek dan deze winkel. Hier vind je hairextensions in verschillende kleuren en lengtes. Mocht je advies willen, dan kun je die hier ook altijd krijgen. De medewerkers willen graag met me meedenken en adviseren. Het is zelfs mogelijk om een kleuradvies te krijgen als je een foto stuurt van je haarkleur.

Tags:

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>