Een prachtig moment voor een bruidsfotograaf

9 februari 2017

Een prachtig moment voor een bruidsfotograaf is vaak het moment waarop bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien tijdens hun trouwdag. Een moment waarop veel emotie is, een moment waar het bruidspaar erg lang naar toe geleefd heeft. Ze zien elkaar voor het eerst in prachtige kleren, haren mooi in model gebracht en vol verwachting naar de ander. Dit is het moment waar ze zo lang op gewacht hebben. Als bruidsfotograaf een feest om bij te mogen zijn.

Bruidsparen die trouwen Kasteel Wijenburg hebben een prachtig decor voor deze eerste blikken op elkaar. Voor de prachtige schouw in de bibliotheek staat de bruidegom te wachten op zijn bruid die vanuit de blauwe salon aan komt geschreden in haar prachtige trouwjurk. Deze setting maakt het plaatje voor zowel het bruidspaar als de bruidsfotograaf wel compleet. Een moment dat onvergetelijk wordt door de foto’s die gemaakt zijn.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>