Soorten promotiemiddelen inzetten tijdens evenementen

22 augustus 2016

Soorten promotiemiddelen inzetten tijdens evenementen

Promotiemiddelen zijn er in diverse soorten, maten en prijsklassen. Het is echter verstandig om goed na te denken over het inzetten van promotieartikelen. Kies bijvoorbeeld altijd promotiemiddelen die of vaak gebruikt worden, zodat veel mensen ze zien of maak gebruik van een promotiemiddel die aansluit bij je product of diensten. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste promotieartikelen en cases.

De paraplu’s

Paraplu’s bedrukken kan voor veel bedrijven een prima methode zijn van branding. De paraplu’s worden vooral in Nederland vaak gebruikt en met een stormparaplu zorg je voor veel bekijks. Je kunt voor een relatief lage prijs op eenvoudige manier bezig gaan met de marketing voor je bedrijf.

Live case van een eiwitpoedershop

Een best practise case van een grote webshop in eiwitpoeders maakt op een ideale manier gebruik van promotiemiddelen. De middelen worden bijvoorbeeld niet ingezet tijdens evenementen of beurzen, maar men geeft bij iedere aankoop de klant de keuze om een keuze te maken uit 10 promotieartikelen die aansluiten bij de eiwitpoeders. Waaronder maatbekers, bidons, tasjes o.i.d. Iedere Nederlander houdt van gratis spullen die men krijgt bij een aankoop. Hier komt nog eens bij dat men de promotieartikelen meeneemt naar de fitness of sportschool en hier bevindt zicht de doelgroep van de webshop. Op een ideale en goedkope manier slim gebruik maken van promotieartikelen.

De duurdere promotieartikelen

Dure promotieartikelen, zoals flesjes wijn in kistjes en dergelijke die maken indruk. De indruk die je maakt is heel belangrijk omdat men jouw bedrijf moet herinneren wanneer men op zoek is naar specifieke diensten. Duurdere promotieartikelen zijn aan te bevelen om deze zeer gericht en exclusief te verspreiden i.v.m. de kosten.

Tags:

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>